Cojaq tilbyr kurs og turer innen kajakk, og kurs og foredrag innen teamarbeid, teamledelse, personalutvikling og mestring av hverdagen. Vi hjelper også med teambuilding eller prosessforbedringer til bedrifter. Vi har hovedbase i Oslo, men holder kurs over hele landet.

Cojaq drives av Hans Christian Alnæs. Til daglig jobber jeg med ledelse innenfor produktutvikling og systemutvikling i IT-bransjen og har gjort det siden 2003. I tillegg er jeg utdannet veileder i havpadling i henhold til Våttkortstigen til Norges padleforbund. Dette er den høyeste instruktørutdanningen innen havpadling i Norge.

I 2011 lanserte jeg en egen instruksjonsbok for kajakkpadlere. Boken er trykket på syntetisk papir slik at den kan tas med på vannet. Les mer om "Kajakkboken som tåler vann".

For tiden tar jeg utdannelse til å bli Certified Professional Co-Active Coach (CPCC).

"Jeg er opptatt av mestring i hverdagen både på jobb og i privatlivet og synes at hvor mer man kan være i flytsonen jo bedre er det. Det er i flytsonen man skaper de beste resultatene både for seg selv og andre."

Cojaq har som mål å skape mestring og flyt i hverdagen og tror at en kursdag satt sammen av f.eks mestringskurs og kajakkpadling vil få frem den gode følelsen.

Samarbeidspartnere:

Fredrik  Fongen er veileder i havpadling med mange års erfaring som kursholder. Han er ivrig padler innefor flere grener i padlesporten. Fredrik er fast kursholder for Norges Padleforund. Sjekk ut mer om Fredrik her www.merflyt.no

Wannado  er Cojaq sin samarbeidspartner på turer, kurs og bedrifteventer langs sørlandskysten. Sjekk ut hjemmesiden her www.wannado.no  

Martin Halvorsen er aktivitetsleder for flattvann og klubbtrener og instruktør for blant annet Oslo Kajakklubb. Martin holder introkurs og teknikkurs flattvann for Cojaq.

Marius Halvorsen er aktivitetsleder for flattvann og på landslaget i padling. Marius holder introkurs og teknikkurs flattvann for Cojaq.

Tequila.no  forhandler av Kajakkboken som tåler vann

Kajakkentusiastene.no  forhandler av Kajakkboken som tåler vann