Kurs for privatpersoner / Grupper

Cojaq setter hver vår og høst opp egen kurskalender med standerdkurs som følger Norges padleforbunds kurssystem. Gjennomført kurs kvalifiserer til Padleforbundets våttkort.

Vi tilbyr også skreddersyddekurs for grupper og privattimer.

Noen av våre referanser: Lovisenberg Diakonale Sykehus, Vianova, Advokatfirmaet Bahr, Forsvarsbygg, Tekna, Logica, Baseware, CGI, Mnemonic, NIFU, Landbruksdepartementet, Tandberg, Avinor, Torsdag kveld fra Nydalen, Jeløy Folkehøgskole, Avenir, Nesodden Kajakklubb, Oslo Kajakklubb, Høyskolen i Agder, Hndelhøyskolen BI (Oslo), Selvaag Bygg.

Sitater fra noen fornøyde kunder:

“Jeg føler at det du har av formidleregenskaper og faglig innsikt hjelper meg til å bli en bedre teamleder" (Logica ansatt)

“Hei, vi er to som ønsker mer kursing i padling, dette ga mersmak!” (Ansatt i Norgips)

"Takk for et flott gjennomført kurs. God pedagogikk. Vi hadde det dr.. morro i en trygg setting." (Anders og Cathrine)

Kurs for bedrifter

Cojaq har god erfaring med å tilrettelegge og gjennomføre kurs og padleaktiviteter for bedrifter. Aktiviteten kan legges opp som del av et arrangement, som kurs i henhold til padlestigen til Norsk Padleforbund, eller helt og holdent tilpasset ditt behov og dine deltagere.

Kajakkpadling som en aktivitet i bedrifter er blitt veldig populært. Mange bedrifter har også egne kajakker til utlån til sine ansatte. For å skape trygghet, mestring og glede er det mange som ønsker å ta kurs eller dra på tur sammen med en kajakkveileder.  Gjennom kurset opplever de ansatte at kajakken er en sikker farkost, og at den gir en god opplevelse med en stor nærhet til sjøen som flere og flere setter pris på. 

Eksempler på arrangementer:

  • Introkurs 3 timer
  • Grunnkurs hav 16 timer over to hele dager eller 3 kvelder
  • Grunnkurs med overnatting

Ta kontakt for mer info. Vi skreddersyr et opplegg for dere med riktig pris og innhold.

 

Standardkurs (Norges Padleforbund - NPF)

Våre standardkurs gjennomføres ihht NPFs innhold og retningslinjer. Alle våre kursholdere er sertifisert i henhold til Padleforbundet sin kursstige. 

Introkurs: Kr 900 pr deltaker.

3 timers introduksjonskurs til havpadling. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling. Ingen forkunnskaper kreves.

Grunnkurs: Kr 2300 pr deltaker.

16 timers grunnkurs i havpadling. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Ingen forkunnskaper kreves.

Teknikkurs: Kr 2300 pr deltaker.

16 timers teknikkurs i havpadling. Hovedmålet med kurset er å gi deltakeren en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Bygger på grunnkurset.

Aktivitetslederkurs: Kr 2500-3400 pr deltaker etter avtale

16 timers aktivitetslederkurs i havpadling.  Hovedmålet med dette kurset er at deltakeren lærer å lære bort padleteknikker og å lede grupper på vannet. Etter endt aktivitetslederkurs kan utøveren planlegge og gjennomføre introduksjons- og grunnkurs, samt klubbturer i kjent og skjermet farvann.

Rullekurs: Kr 900 pr deltaker (200 kr ekstra ved leie av utstyr)

Vi kan lære deg grunnleggende rulleteknikker og andre triks og knep for å komme i gang. Mange får til rulla etter et 2-3 timers kurs.

Turkurs: Etter avtale.

Kursprisene inkluderer leie av kajakk, åre, våtdrakt/tørrdrakt, trekk, vest og pakkepose (gjelder ikke rullekurs). Kursprisene krever minst 6 deltakere .

Privatundervisning/turguide eller liknende

1 person 750kr pr time.

2 personer 1100 kr pr time.

3 personer 1400 kr pr time.

Dagspris maks 8 timer, maks 8 personer kr 7500,-

For andre grupper, bedrifter eller venneflokker, be om tilbud.