Padleteknikk for alle nivå:

Kajakkboken som tåler vann

Endelig er den her! Teknikkboken for kajakkpadlere, som er trykket på syntetisk papir, slik at den tåler å ligge lett tilgjengelig på dekk.

Boken inneholder lettfattlige beskrivelser og fotoillustrasjoner av det du trenger av padleteknikker om du holder deg til enkle turer og basisteknikker, eller ønsker å utvide registeret. Hvem har ikke sittet i kajakken og tenkt; var det slik eller slik jeg skulle vinkle åra? Hvordan var det egentlig med disse styretakene; foran, bak, åra innover og åra utover? Hvordan forflytter jeg meg effektivt sideveis i fart? Osv. Nå kan du ta med deg fasiten ut på vannet!

I tillegg til padleteknikker får du med en rekke nyttige tips, sikkerhetsråd og utstyrslister for å tilrettelegge for flotte dager i kajakken, enten du skal pakke for langtur, eller holder deg til kortere dagsetapper.

Kajakkboken erstatter ikke kurs, men gir deg et meget godt redskap for å kunne repetere, vedlikeholde, og videreutvikle deg som padler på en trygg og god måte.

Boken er skrevet av Hans Christian Alnæs som er utdannet veileder i havpadling, Norges Padleforbund sin høyeste utdannelse på området. Alnæs har lang erfaring som kursinstruktør, med mestringsglede som motto. Han driver selskapet Cojaq, hvor kajakk og coaching står i fokus, i tillegg til å jobbe som leder i IT-bransjen.

Bruk boken som oppfrisking i sofaen, og ta den med deg som et nyttig oppslagsverk i kajakken når du drar ut for å padle.

Veil pris: 249,-
Trykket på syntetisk papir


Her kan du laste ned et lite utdrag av boken.

Bestill kajakkboken

Vi sender boken til oppgitt adress i løpet av 1-2 virkedager. Pris kr 249,- + porto.

NB: Huk av i boksen under, ellers vil ikke eposten sendes!